NA LCS Szuper Hetének első napja betekintés

Írta HunGaboo, Kategória: Rendezvények
2014-01-18 15:43

Nézzük, hogy milyen erőviszonyok ütköznek meg NA LCS első napján.


Cloud 9 vs. Team SoloMid

Vajon tényleg megéri ez a felhajtás? Ideje kideríteni.
A C9 volt az első a summer spliten. Illetve ők tartják az LCS rekordot 25-3-al. Bár egy ilyen ismétlés eléggé valószínűtlennek hangzik, mégis mindenki kíváncsi arra, hogy mit alkothatnak 2014-ben. Észak-Amerikában ők az egyetlen csapat, akik nem cseréltek sem embert a csapatban, sem pedig pozíciót a csapaton belül. A C9 megrendíthetetlenül híve annak, hogy ami nem tört el azt nem kell megjavítani. A mostani felállásuk így is rengeteg sikert hozott nekik. A jelenlegi cél az, hogy fenntartsák a jelenlegi szinten és tartsák a lépést a nemzetközi mezőnnyel.Azonban a TSM egy óriási változást hajtott végre. A visszavonuló Andy "Reginald" Dinh helyére Søren "Bjergsen" Bjerg érkezett. Habár elvesztették a korábbi csapatkapitányukat, Reginald helyét egy igen tehetséges fiú vette át és talán még nagyobb sikereket is elérhet. A normál bajnokságban harmadikat, a summer spliten a második helyett szerezték meg. A TSM fanok hiszik, hogy ez a változás segít nekik az első hely megszerzésében.

Hai vs. Bjergsen

Óriási kölcsönös tisztelettel Hai "Hai" Lam és Bjergsen most először néznek szembe egymással egy LCS meccsen. Mind a két játékos hajlamos assassinokkal játszani, azzal az potenciállal hogy killeket hozzanak létre és irányítsák a játékot. Hai és Bjergsen is képes tempós AP carrykkel játszani, mint Ziggs és Orianna.Evil Geniuses vs. XDG Gaming

Ez már nem az a Evil Geniuses. Habár a csapat magját továbbra is Európaiak alkotják. Eugene "Pobelter" Park és Tyson "InnoX" Kapler által az új EG félelmetesebben tűnik, hiszen ők az egyetlenek, akik 3-0-ra nyertek az LCS promoban. Azt figyelembe véve, hogy a névjegyüket már lerakták az Államokban az EG-ben megvan a lehetőség, hogy egy remek teljesítménnyel rukkoljanak elő.XDG mindenkit meglepett azzal, hogy Jake "Xmithie" Puchero lett az ADC és Christopher "Zuna" Buechter a jungler. Ezért az XDG-nek komolyan kell vennie az első meccset az EG ellen, hogy elhallgattassák a sok kritikust a pozíció cserét illetően. Egy győzelem nagyon jól jönne nekik a Szuper Héten, igazolva hogy a pozíció csere igenis jó ötletnek bizonyult.

Yellowpete és Krepo vs. Xmithie és BloodWater

East és west, a régi és az öreg ütközete. Az EG bot lanejét alkotó Peter "yellowpete" Wüppen és Mitch "Krepo" Voorspoels éveken keresztül együtt játszottak Európában. De vajon hogyan fognak majd teljesíteni az új közönség előtt? Az ellenfelük a még újonc páros Xmithie és Lyubomir "BloodWater" Spasov lesz. Az elvárások mind a két párosnál nagyok, hiszen nekik kell majd carryzni late gameben.Team Curse vs. Team Coast

Curse és Coast nagyon hasonló próbákon és gyötrelmeken mentek végig S3 végén. Mind a két csapat kiesett a summer spliten. Habár a Coastnak jól ment spring spliten, ezt nem tudták megismételni nyáron és csak a hetedikek lettek szezon végén. Curse bejutott a play-offba de ott 2-0-ra vesztett a CLG ellen, így csak a hatodik helyen végeztek.Viszont a Curse és a Coast is letörölte magáról a port és keményen edzett az offseasonben, hogy bejussanak az LCS-re. A szemük előtt az lebeg, hogy ne ismételjék meg a korábbi bukásukat. Curse óriási változáson ment keresztül, hiszen csak David "Cop" Roberson maradt az eredeti helyén, hogy így jobbak lesznek-e? Ezt csak az idő tudja eldönteni. Coastnál Apollo "WizFujiiN" Price lett az új ADC. Itt az idő, hogy a Curse és a Coast is fölálljon és csináljon valami nagyot az LCS színpadán.

Quas vs. ZionSpartan

Az egyik legnagyobb tehetség csatlakozott a Cursehöz az offseasonben. Diego "Quas" Ruiz az új top laner, aki az egyik legjobb topossal fog szembeszállni, Darshan "ZionSpartan" Upadhyaha-val. ZionSpartan a gerince és a játék irányítója a Coastnál. Mind a ketten sokat játszottak a spring spit promokban Shyvanával és Renektonnal.


Hozzászólások (2)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Nasteey - 7 éve 1
ZionSpartant egyik legjobb toposnak nevezni azért... :)

HunGaboo - 7 éve 2
Sajnos nem ismerem azt a két csapatot annyira. De USA egyik legjobbjának tartják sokan.
Belépés