NA LCS SZUPER HETÉNEK MÁSODIK NAPJA BETEKINTÉS

Írta HunGaboo, Kategória: Rendezvények
2014-01-19 18:05

Nézzük, hogy milyen erőviszonyok ütköznek meg NA LCS második napján.
DIGNITAS VS. TEAM SOLOMID
A veteránok ütközete. A két csapat játékstílusa pont ellentétes. Amíg a Dignitas inkább passzívan játszik és a farmolást helyezi előnybe, addig a TSM sokkal alkalmazkodóbban közelíti meg a játékot. Tudnak passzívan és agresszívan is játszani, attól függően, hogy ki az ellenfelük, bár az utóbbi a gyakoribb.A Dignitas már megküzdött a TSM-el a 2013-as summer spliten, bár csak egy meccset tudtak nyerni a négyből. Mind a két csapat változtatásokat hajtott végre a preseason elején. A Dignitas supportja Jordan "Patoy" Blackburn lelépett, helyétt Alan "KiWiKiD" Nguyen vette át, miközben Cruz "Cruzerthebruzer" Ogden lett a toppos.A TSM kapitánya és korábbi midese Andy "Reginald" Dinh edzői pozíciót vette fel, helyét pedig Søren "Bjergsen" Bjerg vette át. Papíron a TSM jobb változtatásokat hajtott végre, hiszen Bjergsen mid lane specialista, miközben KiWiKiD eredetileg topos. Ő és Michael "Imaqtpie" Santana még nem töltöttek elég időt együtt, hogy igazán jól együttműködjenek. Azonban a TSM-nél Jason "WildTurtle" Tran és Alex "Xpecial" Chu már együtt vannak 2013 márciusa óta.

Scarra vs. Bjergsen
William "Scarra" Li All-Star mid lanes a 2013-as LCS-ről. Bjergsen pedig egy nagyon tehetséges, feltörekvő sztár. Mind a ketten nagyszerű midesek. Scarra mellet viszont ott van a tapasztalat és a nagy tudás. Azonban Bjergsen rengeteg championnal tud játszani, így szinte mindenhez tud alkalmazkodni.CLG VS. EG
Yiliang "Doublelift" Peng-en mindig óriási a nyomás, hiszen rengetegszer ő carryzi a csapatát. Sokszor gúnyolódnak is ezzel, hogy a CLG stratégiája a következő: "védjük meg Doubleliftet". Doublelift talán NA egyik legjobb carryje. A CLG a 2013-as summer spliten az alsó részlegben helyezkedett el. Ha a csapat újra sikeres akar lenni, akkor találniuk kell valakit a most Októberben visszavonuló Steve "Chauster" Chau helyére.Az EG debütálása az LCS-en várható volt. A promoban megverték a már feloszlott Velocity eSports-ot és kiharcolták a helyüket a 2014-es spring splitre azzal, hogy megverték a Determined Gaming-et 3-0-ra. EG elvesztett kettő legjobbak közé tartozó solo lanest, de helyüket két nagyon tehetséges játékos Tyson "InnoX" Kapler és Eugene "Pobelter" Park töltötték be.

Yellowpete and Krepo vs. Doublelift and Aphromoo
A legnagyobb kérdés a meccsen, melyik marskman fogja carryzni a csapatát late gameben? Doublelift és Aphromoo már bizonyították ,hogy nagyon jól dolgoznak együtt, de Yellowpete and Krepo több ideje játszanak együtt. Aphromoo és Krepo is agresszív supportok, szeretik a cc-t és szeretnek beavatkozni a játék menetébe. Sok izgalom várható boton.
Hozzászólások (2)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
OH owerload - 7 éve 1
Bjergsen kicsit elkalapálta Scara-t

HunGaboo - 7 éve 2
Hát igen, nagyon jól olvassa a játékot.
Belépés