Nasus visual frissítés: Régi kutya, új bot.

Írta Jankec, Kategória: Egyéb
2013-10-31 03:54

Jó hír Summonerek - Nasus hamarosan új külsőt kap!

Ququroon információkkal szolgál:

„Nasus lerázta magáról az évek porait, hogy visszatérhessen a csatatérre teljesen új külsejével. Kifinomult páncéljával és hű alabárdjával, Nasus új modellje tükrözi határtalan értelmét és órisi hatalmát. Az új modellen túl Nasus képességei és animációi is frissítésre került. A végső fegyvere a „Fury of the Sands” megidézi a sivatag vadságát, a „Spirit Fire” misztikus tüze ég a földön. A modelljével és a virtuális változásokkal együtt, a Curator of the Sand’s hang effektjei és a kommentárok is frissítve, kiegészítve lettek, felfedve még többet Nasus elméjéből.”

A Hangváltozással kapcsolatos kérdésekre Ququroon válaszolt:

„Sajnálatosan, ahogy azt már említettük Nasus eredeti hangja nemrégiben eltávozott. Mialatt dolgoztunk a frissítéseken, figyeltük a visszajelzéseiteket, és tudjuk hogy nagyon szerettétek Nasus eredeti hangját...

Kommentár szövegeinek a száma jelentősen növekedett (16 ról 45 környékére Nasus esetében), amivel Nasus eredetileg megjelent, de a frissítési folyamat során minden tőlünk telhetőt megtettünk hogy megőrizzük az eredeti kommentátor szellemét.”Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés