Néhány gondolat a játékkal kapcsolatban

Írta LoLNews, Kategória: Egyéb
2018-12-17 13:23

Az év egyik fejlesztői hozzászólása a játékhoz. Nézzük is, mit takar!

Tauntok
Már egy ideje tesztelgeti a Riot, hogy néhány hős tauntja (vicces, gúnyolódó szövegek, effektek, a továbbiakban taunt) automatikus lejátszódik, amikor a számára megjelölt specifikus hősökkel először találkozik. Azért is különösképpen sikeres, mert sokkal gyakrabban lejátszódnak ezek a tauntok, nem kell külön az emote-ot a hős közelében aktiválni. Ebből kifolyólag a 2019-es év elejére jó néhány tauntot automatikusan lejátszódóra pöccintenek át. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a manuálisan indíthatóakat teljesen eltörölnék.

Különösen azoknak a hősöknek válik nagy hasznára ez az újítás, akik viszonylag újak, így több taunt effekttel rendelkeznek:  Aurelion Sol, Azir, Ekko, Evelynn, Galio, Illaoi, Irelia, Jhin, Maokai, Sion, Swain, Tahm Kench, Taliyah, Urgot and Xayah. Lehetséges, hogy minden hős elsüt egy általános tauntot, amikor ellenséges hőssel találkozik, de ez még vita tárgyát képzi.

Neeko aktuális helyzete
Neeko már egy ideje játékban van, meglehetősen jó győzelmi aránnyal indított, így egy erős "frissen megjelent hősként" mutatkozott be. Ugyanakkor nem volt túl domináns. Trükkjeinek jelentős része könnyedén átlátható, főleg, ha sok mágussal játszottál korábban, akik hasonló mintákat követtek. A legnagyobb különbsége a többi bajnoktól mégis a megtévesztésben rejlik, különösképp a passzív képesség miatt. A Neeko ellen, illetve a Neekoval játszás görbéje ugyanolyan tempóban halad, ami elég szokatlan.

Ami a kiegyensúlyozottságát illeti, egyedül a Q képesség alapsebzését csökkentik a 8.24b-s frissítésben. Más változtatás nincs tervben, noha folyamatosan figyelemmel kísérik az R képesség szorzóit és sebzését.

CCxJjIhl.png
Az év utolsó híre
Köszi, hogy elolvastátok. Mivel a 8.24b frissítés kimegy, és itt a nyakunkon az ünnepi szezon, ez lesz az egyik legutolsó kiírás az évben. A Riot csapata természetesen még az irodában csücsül egy darabig, de inkább a hosszútávú tervekre fekszenek rá a pihenés előtt. Riot Meddler minden jót kíván az év hátralévő részére, és várja az összes frissítés kibeszélését veletek, amit 2019-re terveztek. A postok hetente kétszer fognak megjelenni kora januártól kezdődően, a már megszokottak szerint.


Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés