Nem engedték be a profi játékost Amerikába

Írta Jankec, Kategória: Egyéb
2014-01-06 09:59

Egy profi League of Legends játékos Kaliforniába igyekezett egy versenyre, de csak Washingtonig jutott. Visszafordították a határról.

Forrás: Gamestar


Azt mindig is tudtuk, hogy Amerika nem szarakodik, amikor a határainak a védelméről van szó. Most egy profi League of Legends játékostól tagadták meg az országba való belépést.
Marcel Feldkamp, vagy ahogy League of Legends körökben ismerik, Dexter egy kaliforniai versenyre igyekezett, de mivel az atlétavízumát még nem okézták le, ezért visszafordították a határról. Az esport egyik ismert alakja egy ideiglenes vízummal igyekezett bejutni az országba, de végül élete legrosszabb élményével gazdagodva vissza kellett mennie Németországba.

Dexter végig tweetelte az egész szerencsétlenség-sorozatot.A késés és a csomag elvesztése még semmi, mert végül haza kellett mennie...... miután az éjszakát egy reptéri cellában töltötte.A Counter Logic Gamingnek fogalma sincs, hogy miért történt mindez, de hamarosan egy hivatalos közleményben beszélnek a történtekről.Annyi biztos, hogy Dexter majd csak akkor térhet vissza Amerikába, ha átfutott az atlétavízuma, amit egyébként a Riot Games állhatatos munkájának köszönhet a játékvilág.

Mi a véleményetek erről az egészről?


Hozzászólások (1)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
owerload - 7 éve 1
Hát igen,Amerika nem szarakodik...
Belépés