Vel'Koz a void szeme

Írta L3gacy, Kategória: Skinek/Hősök
2014-02-11 22:38

Figyelem!! Végre Itt az új hős Vel'Koz a void szeme! Olvassatok tovább hogy megtudjátok mi lesznek a képességei és hogy hogy fog kinézni!




A void már készülődik, hogy megmutassa az új teremtményét: Vel'Kozt. Egy félelmetes szörny amit a tudás megszerzésére teremtettek. Vel'Koz elszívja tudást és ezt gyarapítja tesztekkel vizsgálatokkal. De sajnos ezeknek a vizsgálatoknak, amik nagyon gyümölcsözőek Vel'Koznak, megvan a pusztító irányzata.



Képességek


Passzív: Szerves Pusztítás
Vel'Koz képességei "visszafejlesztik" azt akit eltalálnak. Ha Vel'koz rövid időn belül háromszor is eltalál akkor a következő képességei bónusz TRUE damaget osztanak. Az ellenségek elvesztik a 'visszafejlődést ha egy kis ideig nem találod el őket a képességeiddel.


[Q] Plazma osztódás
Vel'koz kilő egy plazma lövedéket ami sebzi és lelassítja az első embert akit eltalál. Amikor a plazma osztódás talál vagy eléri a lőtáv végét vagy újraaktiválod akkor ez a lövedék 90 fokos szögben kinyílik és szétosztja ugyanazt a sebzést és lassítást.


[W] Űr hasadás
Vel'Koz kinyit egy vékony űrkaput a földön amire ráállva az ellenség sebződik. Mikor a kapu bezárul egy kis robbanással még extra sebzést okoz.



[E] Szerkezeti Bomlasztás
Egy kis késleltetéssel Vel'koz lebomlaszt egy helyet ahol az ellenségeket a levegőbe dobja. Aki Vel'Kozhoz közel áll azok arrébb lökődnek tőle.



[R] Élőlényeket Szétbomlasztó Sugár
Vel'koz felkészül hogy kilőjön egy végtelen energiából álló sugarat ami egy kis ideig követi a kurzorodat ezzel sebezve és lassítva az ellenségeket.



Vel'koz egy távolsági mágus, aki hihetetlen sebzéseket tud leosztani egy hosszan tartó összecsapásban. Mindezt elég messziről, a játék kezdetétől fogva. Vel'koz nagyon törékeny lesz de ha egy jó csapat összeállítással sikerül védeni őt akkor lehet a kulcsa egy végjátékban lévő harcnak.





Hozzászólások (2)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Amper - 11 éve 1
Istenem, de huncut a Riot.
Tentacle rape incoming.

HunGaboo - 11 éve 2
Neee. :D :D
Belépés