Hírek Ao Shinről

Írta HunGaboo, Kategória: Skinek/Hősök
2014-04-07 18:26

Pár hónappal ezelőtt hallhattunk utoljára Ao Shinről, a viharsárkányról. A League of Legends fórumán volt bejelentve, de azóta kevés hír volt felőle. Most azonban végre kaptunk pár információt.




Mindenek előtt a nagy kérdés, ki az az Ao Shin? Valóban, nem kavart túl nagy port a bejelentése, sokan nem ismerik.
Ao Shin, a viharsárkány és természet őrzője. Így hívják. A legendák szerint, amikor Ionia a legnagyobb bajjal fog szembesülni, Ao Shin akkor fog leszállni az égből.
A nevében az "Ao" tag a családneve azoknak a mitikus sárkánykirályoknak, kik a víz és a levegő urai voltak. Ez elárulja nekünk, hogy ez az erős és elegáns lény az emberi aggodalmak és szabályok fölött áll. A "Shin" sok mindent jelenthet, jólétet vagy akár erősödő vihart is. Ao Shin megtestesíti az elemi kettősséget, képes szerencsét hozni a szövetségeseinek, valamint képes viharos romlást idézni ellenségeire.


A League of Legends Community régóta vágyik egy igazi sárkány championt, ennek szeretne eleget tenni a Riot. Egyelőre azzal küzdenek, hogy egy teljesen egyedi anatómiát és mozgást adjanak neki, ezzel egy új dimenziót adva a champion választásba.
Nem akarnak hasonló szerepet szánni neki, mint ami Jannának vagy Shyvanának van(hiszen a kettő keresztezésének tűnhet), a képességeit elakarják különíteni. Bár híresztelések szerint supportnak készül.
Jelenleg Ao Shin nem szerepel a közeljövőben kiadandó champek között, egyes pletykák szerint 2015 elejére/2014 végére számíthatunk csak rá.

Ao Shinnel találkozhattunk már a Spirit Guard Udyr képregényben is.




Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés