Braum, a Frejlord szíve!

Írta HunGaboo, Kategória: Skinek/Hősök
2014-04-23 13:28

A League of Legends legújabb championja egy Frejlordi support lesz, Braum.



Képességei




Passzív - Concussive Blows
Braum alapütései Concussive Blows tesznek az ellenfélre. Az első stack után, a közelében lévő szövetségesek alapütései tovább stackelik. Azok akik 4 stacket kapnak stunnolódnak és mágikus sebzést szenvednek. Akik egyszer stunnolódtak, azokat egy ideig nem lehet újra Concussive Blows-al sújtani.




Q: Winter’s Bite
Braum fagyasztó jeget lő ki egyenesen, mely mágikus sebzéssel sebez(Braum maximum életerejétől függően). Lassít és Concussive Blows stacket tesz arra, akit elsőnek eltalál.




W: Stand Behind Me
Braum sietve vetődik egy szövetséges segítségére, beugorva közé és a legközelebbi ellenség közé bónusz armort és magic resistet adva mind a kettejüknek(az armor és a magic resist mérete Braum maximum armorjától és magic resistéjtől függ.)




E: Unbreakable
Braum felemeli a pajzsát egy kiválasztott irányba, semmissé téve az első támadást és csökkenti minden következő támadás sebzését, míg a pajzs fel van tartva. Az Unbreakable felfogja a lövedékeket, mi által azok megsemmisül. Valamint egy kevés movement speedet is kap.




R: Glacial Fissure
Braum a földbe csapja a pajzsát. Hatalmas, nagy hatótávú skillshotot lő ki, mellyel felüti és sebzi minden eltalált ellenséget, valamint egy erős lassító mező is hat rájuk.






Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés