PBE frissítés 10/15: Felújított report rendszer és egyensúlyi változtatás

Írta Navetelen, Kategória: PBE
2015-10-19 20:15

Egy rövid patch érkezett a PBE-re, melyben szó lesz a report rendszer frissítéséről!

Felújított report rendszer a PBE szerveren



Nézzük mit ír Neurocat az új report rendszerről ami már ELÉRHETŐ a PBE-n.

"Hali mindenki,

múlt hónapban bemutattuk az Instant Visszajelzés rendszert (reform cards, feljavított chat korlátozásokat és a szándékosan feedelők bannolását. Most folytatjuk a renoválást, mégpedig azzal hogy a report rendszert fejlesztjük. Két nagyobb dolog változott a reportolás folyamatában:

1) A régi rendszerben sok kategória volt, melyekből néhány ismétlödés volt, nem elég hasznos, vagy csak idejétmúlt. Miután kielemztük a régi reportokat, és hallgattunk a közösség visszajelzéseire, 7 viselkedési típzsra szűkítettük a lehetőségeket:

2) Van, hogy egy játékos többféleképpen is támadóan viselkedik, ilyenkor a régi rendszerben csak egy dolog miatt lehetett reportolni. A mostani újítással 3 kategóriát is kiválaszthatunk ami miatt jelentjük az illetőt. Azlrt azt ne feledjétek, hogy ha valakit több dologért is reportoltok attol még nem kerül elörébb a sürgösségi listán, úgyhogy csak azt jelöljétek meg ami a játékban konkrétan megtörtént. A jövőben azok is büntetésben részesülhetnek akik hamis vádakkal illetik a másikat. Minél pontosabb a report annál jobban segíthetünk a játékosoknak megjavulni. Ez hamarosan bekerül a PBE szerverre. "


Egyéb

  • Szöveges fájlok jelentek meg amik az Idézök Szurdokának egy másik példányára utalnak - "Fejlesztői sandbox térkép ISZ-hez" és "Idézők Szurdoka Fejl. Sandbox". Az opció kiválaszthato Egyéni játékhoz, de végül nem tölt be semmit. Ez azonban nem a játékosok által áhított "sandbox mód" - ezt RIOT Reinboom is megerösitette - csak egy második pálya amin tesztelhetik a változtatásokat.(Amit tavaly is láthattunk preseason környékén.)

  • A Mastery-kkel kapcsolatban annyi történt hogy néhány régi S3as ikon visszakerült meg változtattak pár ikonon de a játékban(kliensben) semmi változás nem látszik.

Egyensúlyi változtatások


Hősök

Cho'Gath
  • [MEGJEGYZÉS: Ezek a változtatások csak az AIR kliensben vannak és semmilyen formában nem láthatóak vagy elérhetőek a játékban.]
  • Néhány változásCho'Gath's Feast (R) - képességével kapcsolatban.
  • Új hatás: Ha hőst végzünk ki vele akkor 2 stack-et ad.
  • Új hatás: Ha úgy végez ki egy egységet hogy már megvan a max számú stack, akkor gyógyítja vele magát - Hősökért dupla gyógyítás.]

A leírás így változott:
"Ravenously feed on an enemy unit, dealing true damage. If the enemy unit is killed by Feast, Cho'Gath grows in size and gains 90/120/150 maximum Health (maximum 6 stacks). Cho'Gath loses half of his stacks on death.

Minions and Monsters: Deals 1000 (+0.7) true damage.If Feast kills the target, 50% of its cooldown and mana cost are refunded and Cho'Gath gains one stack of Feast.

Enemy Champions: Deals 300/475/650 (+0.7) true damage. If Feast kills the target, Cho'Gath gains two stacks of Feast.

If Cho'Gath has reached 6 stacks, killing an enemy unit with Feast will simply heal him instead. The heal is doubled when Feast kills an enemy Champion."

Veigar
  • Dark Matter (W) sebzése csökkentve: 120/170/220/270/320 -> 100/150/200/250/300.
  • Dark Matter (W) AP szorzó csökkentve: 1.0 -> 0.8.



Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés