PBE frissítés 08/26: Azir az új hős megérkezett, Renekton VF

Írta Vic, Kategória: PBE
2014-08-27 12:16

Egy új hős érkezett a PBE szerverre! Neve Azir! Emellett Renekton vizuális frissítése került be az új PBE patchbe.Azir
A Homok Császára
A vicccelésénél egy madárhoz hasonlít!
Alap támadás


Alap támadás egy katonán keresztül
Passzív: Császári akarat
A töltési idő csökkentése növeli Azir támadási sebességét.
Napkorong: Azir egy Napkorongot helyez egy megsemmisített torony alapjaira (az ellenfél inhibitorai és nexustornyai immúnisak erre a varázslatra). A Napkorong toronyként viselkedik, de nagyobb a sebzése, valamint Azir aranyat kap a megölt minionokért és hősökért. A Napkorong csak rövid ideig marad működőképes, és ha Azir meghal vagy túl messze kerül tőle, a korong páncélja csökken.


Q: Homokroham
Azir az összes homokkatonáját a célba vett helyre küldi. A katonák minden útjukba kerülő ellenfelet megsebeznek és lelassítanak.

W: Fegyverbe!
Azir megidéz egy homokkatonát (egy néhai shurimai harcos emlékét), akit nem lehet megcélozni. Azir alaptámadása parancsként működik, így a katonái helyette támadják a célpontot, áthaladnak rajta, és egy vonalban sebzést okoznak. A homokkatonák akkor is támadnak, ha a célpont Azir alaptámadásának hatótávolságán kívül van. A katonák kis idő elteltével szétporlanak, illetve ez azonnal megtörténik, ha a császáruk túl messze kerül tőlük.E: Futóhomok
Azir egy csellel a megcélzott homokkatonához siet. Ha útközben egy ellenséges hőssel ütközik, megáll és a levegőbe löki, ő pedig egy pajzsot nyer.R: Császári falanx
Azir falanxba rendezett katonákat hív életre, akik előrenyomulnak a pajzsukkal, hátralökve és megsebezve az ellenfeleket. A roham végén falat formálnak, amelyen az ellenséges hősök nem tudnak áthaladni vagy áttörni. A szövetségesek viszont képesek áthatolni rajta, sőt, ez megnöveli a mozgási sebességüket. A katonákat mozgásra vagy támadásra nem lehet utasítani.

Hangok

Galactic Azir
[Nincs meghatározott ár]
Renekton Vizuális frissítése

RenektonOutback RenektonGalactic RenektonBloodfury Renekton

Új idézői ikonok

Szinkron Frissítések

Cassiopeia
Renekton
Sivir

Hozzászólások (2)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
BerserkerVadrus - 7 éve 1
ezekell együtt a summoners rift uptade is bejött?

Vic - 7 éve 2
Igen elérhető a béta környezetben.
Belépés