PRO tippek

Írta Jankec, Kategória: Weboldal
2014-10-22 18:36

Új menüponttal bővült weboldalunk, ahová Diamond, Master és Challenger divízióban lévő játékosok küldhetnek hasznos tippeket, leírásokat.

Természetesen minden beküldött írást ellenőrzünk, hogy tartsunk egy bizonyos szintet. Szeretnénk, ha lenne egy olyan "adatbázis", ahol a tapasztaltabb ("pro") játékosok írásai megtalálhatóak. Így ők segíthetik az alacsonyabb divízióban lévő társaikat, átadhatják tapasztalataikat. Mindenféle irományt szívesen fogadunk, legyen szó egy hős elemzésről, vagy csak általánosságban a játékról. A lényeg, hogy hasznos legyen.

Minden íráshoz lehet csatolni maximum 5 hőst, ez akkor ajánlott, ha kifejezetten pár karakterről szeretnétek írni. Ez azért jó, mert ha valaki egy konkrét hős után keresgél, az könnyebben megtalálhatja az irományt. Legyetek körültekintőek a cikk beküldésekor, mert miután elkülditek nekünk, nem áll módotokban átírni, kijavítani, vagy lecserélni a szöveget. Erre biztonsági okokból van szükség, de természetesen ha felveszitek velünk a kapcsolatot akkor tudunk segíteni.


Hozzászólások (1)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Zsiroskenyer98 - 10 éve 1
Leolvasás talán 1 kivételével az összeset. Minőségiék, informatívak. Jó ötletnek tartom.
Belépés