"évértékelő"

Írta Jankec, Kategória: Weboldal
2013-12-24 21:17

Lassan elérkezünk a 2013. év végéhez, ami League of Legends negyedik szezonjának kezdetét jelenti majd. Mivel nemrég nyitottuk meg oldalunkat engedjétek meg, hogy az év lezárásaként egy "évértékelő" írást osszam meg veletek, melyben felvázolnám mik történtek a háztájunkon...


Oldalunk megnyitása óta eltelt bő három hónap alatt rengeteg dolog történt. Az eddig elkészített funkcióink nagy érdeklődést keltettek. Habár a mai modern világban rengeteg helyről beszerezhetünk számunkra értékes információkat, leírásokat, az oldalunkra regisztrált szűk ezer ember mégis minket választott, ezt a hírek gyors és pontos fordításaival, valamint újabb modulok fejlesztésével próbáljuk meghálálni. Weboldalunk folyamatos bővítésen, frissítésen ment/megy keresztül, és még mindig van pár ötlet a tarsolyunkban.

Eddigi látványosabb fejlesztéseink:

- Készítettünk egy csapattárs kereső rendszert, ahol szabadon nézelődhettetek a regisztrált felhasználók profiljai között. A játékban megkeresve leendő csapattársatokat nagyobb eséllyel kezdhettetek troll mentes játékba.

- Bevezettünk egy belső üzenetküldési rendszert is, hogy ne kelljen egymást a játékban zavarni, hanem csak azt vegyük fel aki beszélgetés után is szimpatikus maradt, persze ez még nem volt garancia az illető játéktudására, de azt nem is tudjuk garantálni :)

- A csapattárs keresőt kiegészítettük egy pontozási rendszerrel, hogy értékelni tudjátok egymást, eleinte csak egy egyszerűbb pozitív/negatív szavazatot tudtatok adni, majd kicsivel később bevezettük a profil oldalakat ahol már szöveges üzenetet is tudtatok hagyni. Ez után a profil lap is bővült egy háttérkép funkcióval.

- A csapattárs kereső elkészítése, finomítása után egy újabb funkció megvalósításával foglalkoztunk. A Build Készítő, mely Béta tesztelése a jelen pillanatban is folyik.

- Azoknak akik rendelkeznek Stream csatornával, készítettünk egy menüpontot, ahová a csatornájukat be regisztrálva az oldalról bárki könnyedén elérheti, és így próbáljuk egy helyre gyűjteni a magyar streamereket.


Örülünk, hogy ebben a folyamatosan változó világban képesek voltunk egy olyan oldalt létrehozni, mely a magyar LoL közösség számára összefogja a hasznos információkat, és megoldásaink segítik a közösség életét.


Köszönjük, hogy már ennyien minket választottatok, és reméljük sokaknak segít/segített honlapunk!

Kívánunk mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt
és Sikerekben Gazdag Új Esztendőt!Summoners.eu
Admin csapata


Hozzászólások (1)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
imdawe - 11 éve 1
És akkor most VEDELJÜNK!
Belépés