"VELKOZ" - Az új hős vagy mégsem?

Írta Jankec, Kategória: Egyéb
2014-01-18 18:23

Kering egy új hír az interneten pontosabban a Redditen posztoltak némi infót egy lehetséges új hősről akit úgy neveznek "VELKOZ". A képek nagyon jó felbontásuk és úgy tűnik a játékból származnak. Maga a karakter egy nagy szemgolyónak tűnik, a képességei leginkább Malzaharéra hasonlítanak.

( Mint bármilyen más kiszivárogtatott hírt, ezt sem kezelhetjük tényként. Egészen addig spekuláció marad, amíg meg nem erősítik. A Riot még nem erősítette meg!! )
Eltekintve a kép minőségéről és részletességétől, a közösségből többen is úgy gondolják hogy hivatalos anyagról van szó:

- A 2014 es promo oldalon ezt olvashatjuk:
"Oh, and keep an eye out for an invasion from the Outside", ami kb annyit tesz hogy :
" Ja, és tartsátok távol a szemet, a kívülről érkező inváziótól".
- Valamint Creator Viktor spash artjának hátterében is van egy hozzá hasonló furcsa alak.
- Xelnath nyilatkozott ezzel kapcsolatban egy pár napja:

"Egy kicsit szomorú vagyok, hogy már elkezdtétek találgatni a következő hős kilétét. Van néhány elképesztő szemgolyós szójátékom, ha eljön az ideje... Mivel srácok túl sokat képzeltek abba amint mondok, jobb ha emlékeztetem magam arra, hogy hallgatni arany és minden torta ebben a posztban egy hazugság."Hozzászólások (2)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Zsiroskenyer14 - 7 éve 1
Lehet, hogy igazi, de szerintem nem az. Nem passzol a játékhoz, nincs személyisége, csak egy lebegő szemgolyó kupac csápokkal és még csak nem is néz ki élőlénynek. Nem hiszem, hogy kijön, de ha mégis, hát legyen.

HunGaboo - 7 éve 2
Malzahar backdoored Cassiopeia.
Amúgy nekem sem tetszik.
Belépés