Summoner név változtatás

Írta Jankec, Kategória: Egyéb
2014-01-11 12:19

Jó hír azoknak akik már régóta szeretnék megváltoztatni a nevüket - A Riot bevezet egy automata rendszert, mely azt a célt hivatott szolgálni hogy az inaktív neveket törölje a rendszerből, bevezetésével Január 14. és 28. között a névváltoztatás elérhető lesz IP ért és az oknak akik inkább RP- ből fizetnék fele annyiba fog majd kerülni.Udyr beszámol a részletekről:

" A következő patchben, bevezetünk egy új szolgáltatást, melyet úgy emlegetünk A Summoner név tisztító. Alkalmanként végignézzük a Summoner neveket és felszabadítjuk őket, ha valamelyik hosszú ideig inaktív volt. Mostantól ez a folyamat automatikus lesz. Az utolsó játék idejét alapul véve és hogy milyen szinten áll jelenleg a felhasználó bizonyos idejű védelmet kapsz a fiókodra a névtisztítás ellen. Minden név 6 hónapos immunitást kap és további hat hónapot kap minden további 6 szint után.

Például:

Level 1-6: 6 hónap védelem
Level 12: 1 év Védelem
Level 20: 1 év és, 8 hónap védelem
Level 30: 2 év és, 6 hónap védelem

Ha lejár ez az idő, a neved elérhetővé válik más játékosok számára. Ha azután lépsz be hogy valaki már felhasználta a te summoner neved, akkor lehetőséged esz megadni egy újat. Csak hogy tisztázzuk a neved lehet hogy elvitték, de minden más tartalom továbbra is a tiéd marad. Fontos megjegyezni hogy a nem védett neveket csak a Summoner név változtatáson keresztül lehet megszerezni, az új játékosoknak továbbra sem lehetséges. Ez biztosítja hogy csak egy aktív játékos viheti el a neveket és nem valaki olyan aki úgy döntött hogy mindenképpen szüksége van a "trevor" névre, pl: 7revor és Tr3v0r és a 5hr3dder. Ez gyakrabban történik meg mint gondolnád. Azért, hogy még könnyebben meg tudd változtatni a neved arra amire szeretnéd, most 13900 IP ért megteheted vagy ha jobban szereted az RP-t költeni akkor ez idő alatt fele annyiba kerül majd, tehát január 14. és 28. között!"


Hozzászólások (2)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
SupR1ze - 7 éve 1
IP-ből is csak január 14. és 28. között lehet nevet változtatni vagy az végleges?
Belépés