Új Idézők szurdoka: nyílt bétateszt hamarosan

Írta Jankec, Kategória: RIOT
2014-10-29 20:58

Már csaknem hat hónapja időzik a megújult Idézők szurdoka a PBE környezetben, miközben a visszajelzések alapján számos módosítást hajtottak végre rajta. Bár a csiszolási és finomítási munkálatok továbbra is folyamatosan zajlanak,a RIOT elégedett azzal, ahová eddig sikerült eljutni, így elérkezettnek látják az időt, hogy a következő szakaszba, vagyis a nyílt béta fázisába lépjenek.

Amint hivatalosan is pontot teszünk a 2014-es szezon végére, a szerverek stabilitásának biztosítása érdekében az előszezon során fokozatosan fogják megjelentetni a megújult térkép tartalmait. Íme a megjelenés tervezett sorrendje:
  • 1. lépés: A Csapatépítő és a Gyakorlóbotok játékmód
  • 2. lépés: Az összes normál mód, az egyéni játékok és minden botos mód
  • 3. lépés: Rangsorolt játék

Számításaik szerint a megjelenés több hétig is eltart majd, és az egyes lépések kapcsán csúszások is előfordulhatnak, ha valamilyen hibába ütköznek, vagy a szerver stabilitásával adódnak problémák. Ezzel együtt a gyorsaságra törekszenek, de azt is szem előtt kell tartaninuk, hogy a jó öreg vasak azért biztonságosan tudjanak üzemelni, és a szerverek ne szálljanak el egy Lee Sin-féle rúgástól.

Bár ez technikailag még mindig a bétaverzió (a tervek szerint továbbra is folytatódik az Idézők szurdokának csinosítását, így például a következő néhány frissítésben is lehet újdonságokra számítani), az új Idézők szurdoka végül teljesen felváltja majd a régit, és ezzel megszűnnek a külön várólisták is. Így az összes erőforrást a megújult Idézők szurdokának fejlesztésére lehet összpontosítani, és a csapatnak nem kell két változaton végrehajtania az előszezonban esedékes módosításokat.Hozzászólások (3)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
MetalshadowC - 6 éve 1
Egy kérdésem lenne, a cikk leírása alapján egyértelmű, hogy a béta teszt alatt azt értik, hogy szezon vége után (nov. 11) folyamatosan lecserélik a régi térképet az újra, de bennem mégis felmerül az a kérdés, főként a cím miatt("nyílt bétateszt"), hogy lesz-e lehetőség ezáltal, emiatt egy esetleges béta regisztrációra vagy esetlegesen annak kipróbálására?! Vélemény?

NPC Yemi - 6 éve 2
szerintem a béta csak annyit jelent, hogy várják a felhasználói visszajelzéseket, és változtatnak valamin, ha kell

R3wan - 6 éve 3
Pont úgy, ahogy a lokalizáció is bétaként került be. Tehát beteszik és hagyják, hogy a nagyközönség tesztelje, így több visszajelzést kapnak, mit kellene javítani rajta.
Belépés