Winter is coming

Írta Jankec, Kategória: Egyéb
2013-11-05 14:59

Közeleg a tél, már kopogtat az ajtókon. A hideg és korai sötétedés miatt kevesebb időt töltünk lakásunkon kívül.
De nem csak mi... Mások is próbálnak behúzódni meleget adó otthonunkba, mert a szabadban töltött esték egyre keményebbek lesznek. A kártevők, amik eddig kint a házunk körül éltek a tél közeledtével próbálnak besurranni a melegbe, hogy eleséget csenjenek. Az élősködők ellen fel kell lépni és ki így, ki úgy de próbálja távol tartani őket otthonától.

Miközben mi kellemesen elvagyunk szobánkban és remek meccseket játszunk, szépen lassan megmérgezik játékunkat! A gyengébb képességű játékosok is egyre több időt töltenek a gép előtt. Egyesek akarva, mások akaratlanul, de tönkre teszik játékunkat és élősködnek hozzáértésünkön.

Ez ellen kevés dolgot tehetünk és a dühöngés sem segít. Szeretnénk újra több normális emberrel játszani, és kik tönkre tették játékunkat, kapják meg méltó büntetésüket. De ez nem megoldás...komolyabb lépésekre lesz szükség, hogy újra élvezhessünk kedvenc játékunkat!

Ha nem szeretnél kártevőkkel együtt játszani, próbáld ki te is csapattárs kereső rendszerünket és keress magad mellé társakat akikkel újra remek meccseket játszhattok!


Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés